Albert – Timpul zboara repede – 1 an din copilarie

Publicat de Ionut Gheonea

3 Pasi simpli pentru o fotografie de familie reusita

La fel cum foarte multi oameni au doctorul personal, psihologul personal sau antrenorul personal, ma bucur ca am reusit sa devin pentru anumite familii fotograful personal.
Nu au trecut foarte multi ani de cand fotografia si imortalizarea momentelor, era ceva ce nu toti isi permiteau. Pastrez mereu o fotografie din copilarie, printata, semi-rupta, alb-negru si neclara, in portofel.

Faceti cunostinta cu Albert, baietelul tornada.
Am avut placerea sa il fotografiez chiar inainte de a intra hotarat in aceasta lume.

Au trecut deja ani de cand am inceput sa il fotografiez. Cu mai multa energie si cu mai multa nazdravanie, la fiecare sedinta foto, aprofundam aceasta relatie „model” – fotograf.
Cu siguranta in acest moment cei care se bucura mai mult de aceste fotografii sunt parintii. Dar cu timpul, anii vor trece si va putea sa isi aduca aminte cu placere de copilaria frumoasa pe care a avut-o.

Va las mai jos cateva fotografii din miile realizate si un scurt tutorial in 3 pasi simpli pentru fotografii cu familia, care vor trece testul timpului.

Hai sa scriem impreuna si povestea voastra.
Rezerva o sedinta foto prin email sau telefonic la 0799.09.08.00

1.  Rezerva timp suficient

Chiar daca uneori timpul este limitat, fotografiile cele mai reusite le-am realizat in momentul in care subiectii au reusit sa se relaxeze suficient de mult incat sa uite de prezenta mea.

 

2. Gaseste cele mai inedite locatii si situatii

Poate ca, cu timpul, copii din ziua de astazi nu au mai apucat veri petrecute in curtea de la tara a bunicilor. Chiar daca s-au schimbat multe lucruri, cladirile inalte au luat locul spatiilor verzi, gaseste locurile de mult uitate si fa din joaca celui mic, momentul perfect de capturat.

3. Nu iti fie frica sa te murdaresti

Fa un pas in plus fata de restul lumii si cauta cele mai interesante fotografii unde nu sunt multi dispusi sa mearga.

Unul dintre cadrele mele preferate in toti anii de cand fotografiez este chiar cadrul realizat in cotetul ratustelor.

Am urmarit ratustele alaturi de Albert pana in cotet, unde, in 2 metri patrati, am incaput eu, Albert si aproape 40 de ratuste.

28 mai 2021

Iti recomandam si…

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

0 Comentarii