Augustin Gornea – Botez

Publicat de Ionut Gheonea

Pentru toti fotografii de eveniment a fost o perioada speciala.
Restrictii multe, evenimente putine si totusi eu vad partea buna din toata nebunia aceasta.

Oarecum toti fotografii alergau dupa evenimentul wow care sa iasa din tipare. Locatii spectaculoase, cadre din ce in ce mai indraznete.
O data cu limitarea evenimentelor la un grup restrans de oameni, ne-am intors la origini si am privit mai atent si mai conectat, aceste evenimente.

Pe Diana si Alex ii cunosc inca din perioada liceului, in care toti eram doar plini de energie si speranta ca vom reusi sa mutam muntele cu tot cu Mahomed.
Dupa pregatirile micutului Augustin, am facut cateva fotografii de familie si am plecat catre biserica Biserica Alba din Constanta.
Botezul micutului, a fost intr-un cadru extrem de restrans si ma bucur foarte tare ca am putut sa documentez aceste momente speciale.

Anul acesta mi-am propus sa pun mai mult accent pe impartasirea momentelor cu voi si de aceea, da un follow pe pagina de insta sa fii anuntat si la urmatoarele postari de blog.

11 iunie 2021

Iti recomandam si…

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.